RTV 072

Nieuws | Radio en TV

De Kustbus rijdt weer in de regio

De Kustbus rijdt weer in de regio. Van 13 juli tot en met 25 augustus rijdt de Lijn 851 van Den Helder naar Petten, lijn 866 via Alkmaar naar Bergen aan Zee en lijn 868 via Castricum naar Castricum aan Zee. Lijn 866 is via Heerhugowaard te bereiken en Langedijk, samen met buslijnen 160, 10 en 169.

De Kustbus van Connexxion rijdt via de stranden langs de kust. Lijn 866 stopt bij Hogeschool Inholland bij de Bergerweg en op het Plein bij het centrum in Bergen. De bussen is voor iedereen toegankelijk. Mensen met een rollator, rolstoel, kinderwagen, etc kunnen ook meereizen.

Reizen kan gewoon via de OV-chipkaart. Het opstaptarief voor de OV-chipkaart bedraagt 2,682 + 0,155 euro per kilometer. Ook kun je via een Reiskaart Stad, Reiskaart Streek, Reiskaart Streek Ver of een Familiedagkaart meereizen. Meer info? Klik hier