RTV 072

Nieuws | Radio en TV

Provincialeweg (N246) afgesloten tussen Noorddijk en Starnmeerdijk

De provincie Noord-Holland vervangt het asfalt op de Provincialeweg (N246) tussen de afslag naar de Noorddijk in Westknollendam en de afslag naar de Starnmeerdijk in Starnmeer. Dit deel van de Provincialeweg is daarom van 8 juli tot en met 12 juli elke avond en nacht afgesloten van 20.00 uur tot 5.00 uur.

Overdag is de weg gewoon open. Het fietspad blijft in gebruik. Zaterdagochtend 13 juli om 5.00 uur zijn de werkzaamheden klaar.

Het doorgaand verkeer wordt tijdens de afsluitingen met borden omgeleid via de A7 of de A9. Westknollendam en Markenbinnen blijven bereikbaar. Het verkeer van en naar Westknollendam rijdt via de N246 vanuit de richting Wormerveer. Het verkeer van en naar Markenbinnen rijdt via de N246 en de N244 vanuit de richting Alkmaar-Purmerend. Overdag is dit deel van de N246 gewoon voor al het verkeer toegankelijk. Er geldt wel een snelheidsbeperking van 50 kilometer per uur.