7 en 8 september De Major Obstacle Run bij Geestmerambacht

De Major Obstacle Run is een uitdagend total off-road parcours met 40 spectaculaire obstakels. Deelnemers prijzen de beleving, die wordt gevormd door de unieke zelf ontworpen obstakels, de fantastische sfeer en het prachtige gebied, Geestmerambacht in Langedijk.

Dankzij de verschillende afstanden en keuze in moeilijkheid kan iedereen meedoen! Sport én plezier staan voorop. Het deelnemersveld bestaat dan ook uit kinderen en veteranen, vriendengroepen en gezinnen, atleten en overduidelijk notoire Netflixers. 

Dus kom uit je comfortzone. Daag elkaar uit, overstijg jezelf en have FUN! Schrijf je hier in en doe mee!

Geestmerambacht in Langedijk.
Bekijk hier de kaart.

Het adres naar het parkeerterrein is Wagenweg in Noord-Scharwoude. Vanaf deze weg zie je de parkeerborden staan, volg deze dus.

Foto: Facebook Major Run