RTV 072

Nieuws | Radio en TV

Schrijf je in voor Egmond-Pier-Egmond 2020!

Zaterdag 11 januari 2020 vindt de 22ste editie van de Strandrace Egmond-Pier-Egmond plaats. Begin het nieuwe jaar goed en trotseer het strand van Egmond aan Zee met jouw mountainbike!

  • Grootste en meest aansprekende Strandrace van Nederland en daarbuiten
  • Winterklassieker over 38 km, onder auspiciën van de KNWU
  • Voor iedere redelijk getrainde fietser
  • Maximaal 4.000 deelnemers

De mountainbike top en wegrenners van naam gaan in het massale deelnemersveld de strijd aan, in een open wedstrijd over het Noordzeestrand onder vaak zware weersomstandigheden. De boulevard van Egmond aan Zee is wederom het decor van start en finish, waar een enorme mensen massa de ontknoping ieder jaar weer bijwoont.

Een extra klassement wordt opgemaakt voor de deelnemers aan de Businessrace, KNWU leden, Le Champion leden en het Combiklassement, waarbij wordt deelgenomen aan zowel Egmond-Pier-Egmond als de NN Egmond Halve Marathon een dag later.

Inschrijven kan hier