RTV 072

Nieuws | Radio en TV

Kom je ook werken bij de politie?

Lijkt het je leuk om bij de politie te werken? Ben je 13 jaar of ouder en oriënteer je je op een vervolgopleiding en een baan met toekomstperspectief? Kom dan naar de interactieve flitsbezoek.

Een flitsbezoek laat je zien, horen en ervaren hoe het is om bij de politie te werken. Laat je kwaliteiten zien tijdens een echt sporenonderzoek en aanhouding. Daarnaast beantwoorden wij graag al jouw vragen die je over het werken bij de politie hebt.

Er zijn nog plekken vrij op 19 september 2019 van 15:15 uur tot 17:45 uur en anders is er ook een mogelijkheid om je aan te melden voor het volgend flitsbezoek in oktober/november 2019. Het flitsbezoek op 19 september vindt plaats op het bureau van de politie in IJmuiden (Tiberiusplein 1). Aanmelding is verplicht. Meld je zo snel mogelijk via pauline.van.der.vlis@politie.nl aan, want vol = vol!!