RTV 072

Nieuws | Radio en TV

Nederlandse agent vermoordt zijn familie in schijnbare moord/zelfmoord

Volgens de politie zijn in de stad Dordrecht, nabij Rotterdam, meerdere mensen doodgeschoten. Onbevestigde rapporten verklaren dat er drie zijn gedood.

Het incident vond maandag omstreeks 18.00 uur lokale tijd plaats in de wijk Heimerstein van de stad. De politie daalde snel af op het toneel van de schietpartij, waarvan wordt aangenomen dat dit in een privéwoning is gebeurd.

De politie heeft nog geen slachtoffercijfers verstrekt en alleen verklaard dat er “meerdere slachtoffers” zijn gevallen.

De burgemeester van Dordrecht, Wouter Kolff, beschreef de schietpartij als “zeer serieus” en kondigde aan dat hij later op maandagavond de Heimersteinbuurt zou bezoeken.

Minder dan drie uur voor de schietpartij was een man gewond geraakt bij daglicht steekpartij in het centrum van Dordrecht en de dader werd gearresteerd. Aan de andere kant van Rotterdam eerder op maandagochtend werd een ruzie op een metrostation fataal, toen een passagier een andere rijder dood stak vanwege een ruzie over wie als eerste de trein zou betreden, volgens lokale media.

Bronnen: RT / Worldunity

Meer nieuws