RTV 072

Nieuws | Radio en TV

3 november Vest in de Stad

De Vest laat zich zien! In 26 winkels en in de straten van de Alkmaarse binnenstad kom je ons tegen op zondag 3 november.

Met 100 optredens van 34 verschillende makers verrassen wij je tijdens het passen van een nieuw paar sneakers of terwijl je je haar laat knippen. Acts van talloze professionals, maar ook van de top van de amateursector. Wij vroegen onze vaste Vest-bespelers Het Nationale Theater, Scapino Ballet Rotterdam, Conny Janssen Danst en Het Nederlands Philharmonisch Orkest een performance, muziekstuk of choreografie in te studeren met leerlingen van respectievelijk Artiance, Dansstudio’s Dentro en Flex en muzikanten van Emergo. Je zult versteld staan van het resultaat.

Nieuwe naam, verbeterde formule
Het kan kloppen dat de formule van Vest in de Stad je bekend voorkomt. Voorheen noemden we het Kijken, Kijken, Kopen en vond het plaats in het voorjaar. Vest in de Stad is een verbeterde versie, dus nog voller en nog leuker, maar met behoud van de juiste ingrediënten. Zo tref je weer optredens van Karavaan, zijn de deelnemende winkels te herkennen aan de rode lopers en makelaarsborden en zul je over de acts nog lang napraten!

Opening
Kom om 12:50 uur naar het Waagplein, want daar verzorgt het koperensemble van Emergo de opening van Vest in de Stad met twee spetterende fanfares!