RTV 072

Nieuws | Radio en TV

Problemen met slapen? Kom dan 22 oktober naar de workshop ‘Een goed slaapritme ontwikkelen’

22 November is de workshop “Een goed slaappatroon ontwikkelen.Tijdens deze workshop krijgen ouders/opvoeders tips hoe hun kind stap voor stap een goed slaappatroon kan ontwikkelen en hoe zij om kunnen gaan met slaapproblemen.Een paar kleine veranderingen kunnen een groot verschil maken, zodat het hele gezin beter zal slapen!

Sommige kinderen vallen in een diepe en lange slaap zodra hun hoofd het kussen raakt, maar bij anderen levert het naar bed gaan elke avond problemen op.

Problemen met slapen kunnen een uitputtingsslag zijn voor het hele gezin. Een paar kleine veranderingen kunnen een groot verschil maken, zodat het hele gezin beter zal slapen. Tijdens de workshop ‘Een goed slaappatroon ontwikkelen’ krijgen ouders/opvoeders tips hoe hun kind stap voor stap een goed slaappatroon kan ontwikkelen en hoe zij om kunnen gaan met slaapproblemen.

De workshop vindt in 2019 meerdere keren plaats.

Voor meer informatie en om je aan te melden klik je HIER

Doelgroep

Ouders/verzorgers van kinderen 0-12 jaar

Telefoonnummer

088-0100557

E-mailadres

cursusbureau@ggdhollandsnoorden.nl

Centrum voor Jeugd en Gezin Alkmaar Oost

Merwedestraat 41823 VK Alkmaar