RTV 072

Nieuws | Radio en TV

Kickboksgala The Smash 2019 in Heerhugowaard

Is Heerhugowaard klaar voor THE SMASH? Het antwoord op deze vraag is JA‼️ De eerste edities van kickboks gala THE SMASH waren een groot succes. De sfeer was goed, het was gezellig en de partijen waren goed.

LET OP‼️ Op 17 november zal THE SMASH opnieuw plaatsvinden in sporthal de #Waardergolf in #Heerhugowaard  Zet dit meteen in de agenda. Kickboksers uit de regio en uiteraard vechters uit andere steden gaan we hier zien. Op het programma staan een aantal J, N, en C klasse partijen. We sluiten de avond af met 2 spectaculaire A (veteranen) partijen.

ONDERNEMERS: Voor het gala zijn we op zoek naar enkele sponsoren/ondernemers die het leuk vinden om financieel bij te dragen aan dit sportieve evenement. Dankzij de sponsoren kunnen we het evenement mooi aankleden en mogelijk maken. Heeft u interesse neem dan s.v.p. contact op via mail/telefoon: 0681789798 – Ruud Alwart

info@mejirogym-Heerhugowaard.nl