RTV 072

Nieuws | Radio en TV

Van Dik Hout bestaat vijfentwintig jaar! (UITVERKOCHT)

Van Dik Hout is een van de meest toonaangevende bands van de Nederpop. De band brak in 1994 door met ‘Stil In Mij’ en scoorde later ook hits als ‘Alles Of Niets’ en ‘Tot Jij Mijn Liefde Voelt’. Als gelegenheidsformatie De Poema’s met Acda & de Munnik werden grote hits gescoord als ‘Mijn Houten Hart’ en ‘Zij Maakt Het Verschil’.

Van Dik Hout stond op festivals als Pinkpop, Lowlands en Concert at SEA en deed talloze club en theatertours door Nederland. In 2002 speelden ze op het huwelijksfeest van koning Willem-Alexander en koningin Maxima in de Amsterdam Arena. 
De nieuwe single is getiteld ‘Eén nacht eeuwigheid’ en is het eerste nieuwe geluid van de band sinds vijf jaar. Het is de voorbode van meer materiaal wat dit jaar verwacht wordt. Van Dik Hout zal ook nummer spelen van hun succesalbum ‘Van Dik Hout’ uit 1994 met hits als ‘Stil In Mij’ en ‘Alles Of Niets’. Reden genoeg om deze bijzondere avond bij te wonen! 

Support:
Het voorprogramma van Van Dik Hout zal worden verzorgd door Dan August. Het Amsterdamse vijftal maakt hartstochtelijke popmuziek met een randje Americana. Eind vorig jaar waren ze finalist bij de Amsterdamse Popprijs en dit jaar is Dan August verkozen tot één van de dertien OOR talents tijdens de Popronde.

Tijdschema

18:45 Zaal open
19:30 Support: Dan August
20:15 Van Dik Hout
22:30 Eindtijd